Graag hoor ik uw ervaringen met voetreflexologie. Het  geeft anderen een indruk bij welke klachten de therapie kan helpen.

Zwangerschapsklachten/hulp bij bevalling.

“Door een tip van een vriendin kwam ik bij Rianne terecht. Ik had door mijn zwangerschap erg veel last van mijn bekken en ik had zwangerschapsdiabetes. Ik voelde me al meteen op mijn gemak bij Rianne. Ze geeft vooraf uitleg en vertelde me achteraf precies wat ze had gedaan en gevoeld. De pijn in mijn bekken was al na twee behandelingen een stuk minder en de bloedsuikers begonnen na 4 behandelingen te dalen. Erg bijzonder. Na 38 weken ben ik in het ziekenhuis bevallen van een gezonde zoon. Ik zou deze behandelingen iedereen aanraden!”

M.

Op aanraden van de verloskundige heb ik voetreflextherapie geprobeerd om de bevalling op te wekken. Ik was 39 weken zwanger, sliep erg slecht en voelde me psychisch ook niet zo fijn. Rianne vertelde me dat ik eerst wat tot rust moest komen omdat een uitgerust lichaam meer klaar is om te gaan bevallen. Ik vond de behandeling erg ontspannend en werd erg rustig door de manier waarop Rianne met me sprak en uitleg gaf. De tweede en derde behandeling waren gericht op het opwekken van de bevalling. Tijdens de behandeling was de baby lekker aan het bewegen alsof hij wist dat er wat gaande was. Ik ben uiteindelijk thuis bevallen van een zoon. Een vlotte bevalling. Natuurlijk kun je niet bewijzen dat het door de voetreflextherapie komt, maar ik denk dat het wel heeft geholpen! Niet alleen de behandeling, maar ook de rust die Rianne uitstraalt gaf vertrouwen dat het goed kwam.”

R.

 

Maagklachten/Posttraumatische Stress Stoornis (PTSS)

“Ontzettend bedankt voor jouw eigen manier van behandelen. Ik beschrijf mijn gevoel in een aantal steekwoorden:
– professioneel
– met passie
– liefdevol
– in verbinding”

M.

Restless Legs Syndroom (RLS)

“Ik ben op advies van een goede bekende begonnen met voetreflexologie bij Riflexit.
Mijn voornaamste klacht was RLS (rusteloze benen). Inmiddels heb ik 10 behandelingen gehad en zijn de klachten behoorlijk verminderd. Als bijkomend voordeel is ook het slapen verbeterd (minder vroeg wakker).
Naast de fysieke behandeling vond ik ook de gesprekken erg prettig. Rianne heeft ook zeker oog voor het psychische deel. In de open, ontspannen en veilige sfeer die zij creëert kon ik ook gemakkelijker praten over dingen die mij dwarszaten of negatief beïnvloeden. Door haar begrip, inzicht en positiviteit was dit gedeelte voor mij ook erg waardevol.”

T.

weerstand klachten

“Ik kwam bij Rianne met keel- en oorontsteking en weinig weerstand. Ik had het ook druk en last van stress. In de loop van de behandelingen deed Rianne bij mij ook een antistress- behandeling.

De eerste behandelingen kon ik goed voelen waar Rianne druk uitoefende en deze plekken matchten met de plekken in mijn lichaam waar ik klachten had. Heel bijzonder om dit te ervaren.

Tijdens en na de behandelingen werden deze drukplaatsen minder en ging ik me steeds beter voelen. Ik heb nu geen last meer van moeheid, keelpijn, oorontsteking en stress. Ik heb meer energie, voel me fitter en ontspannen.

Rianne behandelt met gevoel, rust, zorg en aandacht. Zij heeft een goede balans in praten en stilte tijdens het behandelen. Rustgevende muziek op de achtergrond, kaarsen aan, lekker natuurlijk geurtje, kortom, een goede omgeving voor een fijne behandeling. Ik heb de behandelingen bij haar als prettig ervaren. Deze waren ontspannen en heerlijk om te ondergaan. Heel bijzonder hoe zij de juiste plekken op de voeten weet te vinden om klachten op andere plekken van het lichaam te verhelpen!”

F.

Artrose

“Mijn ervaringen met Rianne zijn erg verwarmend. Om haar mijn voeten toe te vertrouwen was geen probleem. De eerste keer had ik erg veel pijn. Rianne gaat met veel aandacht en toewijding aan de slag. Na enkele weken voelde het al veel beter. Ik kan me ook goed ontspannen bij haar, wat ook belangrijk is voor het resultaat denk ik. Deze 8 behandelingen hebben mij erg goed gedaan. Geweldig!”
E.

Burn-out klachten

“Gisteren heb ik de achtste en laatste behandeling bij Rianne gehad. Ik kwam bij haar met klachten van overspanning/overbelasting. Ik realiseerde me gisteren dat ik het jammer vind dat de behandeling is afgerond. Natuurlijk ben ik blij dat het beter met me gaat, maar ik ben in de afgelopen weken steeds meer naar de afspraken gaan uitkijken. Het waren momenten van rust en aandacht.

Rianne kijkt verder dan de klacht. Ze is rustig en kan goed luisteren. Ik voelde me gehoord en begrepen en kon wel merken dat ze veel ervaring in de gezondheidszorg heeft. Van te voren heb ik me afgevraagd of ik in staat zou zijn om me over te geven maar dat ging me gemakkelijk af. Rianne staat met beide benen op de grond en persoonlijk vind ik dat erg prettig.”
A.